Vlogg






Har fått frågan vart jag köpt mina lösögonfransar och svaret är Ebay! Alla mina par kommer därifrån. c:

Limmen är duo-eyelash-glue, det svarta och finns att köpa för ca 100:- på tex Åhlens. c:




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan inte se videon D:

2011-12-11 @ 18:01:57
Postat av: Majaaaa xD

Snälla ta me den här frågan!!!!!!!! :D

: Vart köper du dina kläder? och kan du snälla lägga upp en bild på när du va typ 12-13 elr??? SNÄLLA

kram

2011-12-11 @ 19:16:38
URL: http://cooloorworld.blogg.se/
Postat av: Evelina

naaw så himla gullig är du<3

2011-12-11 @ 20:35:23
URL: http://MrY0SHiii.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Jag är ingen person som brukar söka hjälp hos personer jag inte känner, men just nu vet jag verkligen inte vart jag ska ta vägen och behöver råd. Du behöver givetvis inte svara på frågan, för jag vill inte lägga mina problem på andra, men det vore otroligt snällt om du faktiskt gjorde det. För just nu ser det rätt mörkt ut för mig.



I alla fall: Jag är sjukskriven pga. psykisk ohälsa och är där med inte i skolan. Och då jag väl är i skolan så har jag inte längre någon att umgås med. Jag har alltså därför ingen alls, egentligen. Jag är tillsammans med en tjej och har varit det i snart tio månader och hon är min allra bästa vän. Hon är den enda jag faktiskt umgås med, men hon mår dåligt. Riktigt dåligt. Hon skär sig, har självmordstankar och riskerar att bli inlagd. Hon berättar absolut ingenting för mig eftersom hon inte vill prata om det och "trycka ner mig med sina egna problem eftersom jag själv redan mår dåligt". Jag kan därför sitta uppe på nätterna bara för att försöka få tag på henne, läsa hennes blogg osv. för att jag är rädd att de ska ta in henne utan att jag får reda på det. Och tar de in henne på psykiatriska så har jag ingen aning om när hon kommer komma ut. Alltså verkligen ingen aning alls. Och eftersom jag inte har någon annan än henne och därmed inte kommer få tag på henne under tiden som hon är inlagd så kommer jag vara ensammast i Sverige och gå ner mig ännu mer i mig själv.

Vad ska jag göra, med tanke på att jag lever i ovissheten?

Och vad ska jag göra om hon blir inlagd och jag inte vet när hon kommer ut/jag får prata med henne igen? Jag vill inte bli ensam, jag klarar det inte.

2011-12-12 @ 11:03:01
Postat av: Frida

Derp den där sista frågan, hon hade ju kunnat be sin kompis att kolla IP-adressen på kommentaren ifall det var på hennes blogg? o3o

2011-12-14 @ 02:31:09
URL: http://fridahammarberg.blogg.se/
Postat av: Antonia

Vad är det du tittar på?

Blev lite småirriterad...

tssss. nejmen ah c:

2011-12-17 @ 15:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0